Sider

lørdag den 10. august 2013

Hjemvendt

At træde ind i huset efter en lang ferie - at blive modtaget af indelukket varme, halvvisne blomster og af halvfærdige gøremål, der bærer præg af den sidste skynding, før vi tog afsted. At få støvsuget fluerne op, der endte sine dage i de sommerferieforladte vindueskarme. At få åbnet alle døre og vinduer på vid gab, så livet igen kan flyve ind og slå sig ned indenfor vores vægge. 

At få tasker og poser pakket ud, så der igen opstår normaltilstande, og så det igen er til at finde præcis dét, der skal bruges. At sidde der på yndlings-pladsen i køkkenet og blive opdateret på verdenssituationen ved at gennemgå indholdet fra den propfulde postkasse. 

At nyde stilheden efter en ferie fyldt med mange menneskers menneskelige støj. At glædes over tiden, hvor 'gid', 'hvis' og 'skal vi ikke' blev levet ud og ændredes til oplevelser og lyst-styret liv. Fik fuldstændig overtaget fra hverdagens 'bør', 'må hellere' og 'når bare'.

Der er noget særligt over at vende hjem! Til et dejligt hjem og en god hverdag. Til det, der ikke er midlertidigt til låns - men det der er vores! Fyldt på af solskin, tid og nærvær! Totalt yndlings sommerferie!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar