mandag den 11. august 2014

Madplan uge 33

Jeg er blevet opfordret til at lægge vores madplaner på bloggen. Det er tydeligvis ikke kun er mig, der kan være særdeles idéforladt, når det kommer til planlægning af aftensmåltider. Der er i hvert fald ikke meget rum for kreativitet, når man står træt og sulten i Netto kl. 17.00 (sammen med alle de andre febrilske voksne) med 500 g. hakket oksekød i hånden og hjernen kværner på højtryk for at finde på andet end spaghetti eller lasagne.

En madplan er svaret for mig - for der er alt andet lige en anelse mere overskud til indhentning af inspiration med stabilt blodsukker og ro for musak, skrigende unger og skubbende voksne, der ligesom mig selv kæmper som gjaldt det livet for at komme igennem den ulideligt lange kø. Og der er faktisk mange hjemmesider, der gratis kaster inspiration i hovedet på os...

Langt de fleste uger laver jeg dobbelt-op på mad, så vi får samme ret to dage i træk. På den måde sparer jeg både tid og penge, og det er faktisk slet ikke så kedeligt, som det måske kan lyde. Alternativt laver jeg af og til en ordentlig omgang et eller andet, som jeg så fryser i mindre portioner, der hurtigt kan tages op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar