Sider

onsdag den 24. juli 2013

Aalborg zoo - anmeldelse

Generelt kan Aalborg Zoo anbefales! Umiddelbart gode forhold for dyrene (jeg er ikke den store kender, men især hos løverne, isbjørnene, chimpanserne og på savannen var der umiddelbart god plads, flotte omgivelser og samtidig meget publikumsvenligt). Lige nu kører der en udstilling med dinosaurerne - vel at mærke plasticudgaven! De står rundt omkring i haven og bræger, og måske er det spændende for særligt interesserede, men i vores selvskab var der ingen, der syntes andet om dem, end at de var irriterende, irrelevante og malplacerede i en have med levende dyr. Smag og behag! Udstillingen kører frem til oktober i år.

I den mere praktiske afdeling kan det siges, at der var god plads til at nyde sin medbragte mad - både i overdækkede områder samt i de store grønne parklignende områder. Der ud over var der både gode parkeringsmuligheder samt fine toiletforhold, hvilket er et plus, når man har hele familien med på tur.

Hvis man er vant til zoo i Odense - og især i København, skal man forberede sig på en mindre have, færre dyr og det der nok er et udtryk for et lavere budget og færre besøgende: Der er ikke kræset lige så meget om detaljerne, og hele videns-delen, som især København zoo var langt fremme med, da vi besøgte den for et par år siden, er meget begrænset i Aalborg. Men når det er sagt: Aalborg zoo er hyggelig, der er god plads, og hvor det i København tager LANG tid at finde parkering, er det slet ikke et problem her. For de mindste er haven idéel, og der er de dyr, der 'skal være'. Lige sådan er der gode legepladser og flere store områder med geder, som man frit kan gå ind og ud hos.

Billetpriserne ligger på:
170 kr. pr. voksen 
100 kr. pr. barn 3-11 år
0 kr. pr. barn 0-2 år
Og der er særlige priser for studerende, pensionister og grupper

Læs mere på deres hjemmeside




Ingen kommentarer:

Send en kommentar