fredag den 30. januar 2015

Chokoladecookies

Hvis nogle skal forkæles lidt ekstra, laver jeg gerne en portion af disse uimodståelige chokoladecookies. De er sprøde uden på og seje i midten. Og så er der masser af rigtig chokolade i dem, der giver dem en dyb og intens smag. Opskriften er en kombination af flere forskellige, som (efter min mening) tilsammen rammer spot on! Opskriften kommer her:

Chokoladecookies (ca. 15 stk.)
25 g. margarine
150 g. chokolade
1 æg
80 g. sukker
1 tsk. vaniljesukker
40 g. mel
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. bagepulver

Smelt margarine og 100 g. chokolade i en gryde på lav varme
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen og rør chokoladeblandingen i
Rør mel, bagepulver og salt i dejen
Hak resten af chokoladen og rør det i dejen
Sæt dejen i skefulde på bageplader med god mellemrum (de flyder meget ud)
Bag kagerne ved 175 grader i ca. 10-12 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar