Sider

mandag den 14. juli 2014

Sofabord

Vores stue har de seneste måneder været møbleret af en lidt ubestemmelig udgave af et sofabord. Det overtog pladsen efter et stort, funktionelt (men mindre kønt) sofabord, som jeg, mens jeg boede i lejlighed, hentede op fra 'storskrald' og vaskede, pudsede, malede og lakerede, og som siden tjente mig - og siden os - rigtig godt. Det blev dog presset ud, da vi fik vores nye sofa for et par måneder siden, da der simpelthen ikke var plads til det. Så indtil i dag har vi haft et lille charmerende rundt bord stående, som stod på Lasses værelse, da han stadig boede hos sine forældre for mange år siden. Det er lidt hærget og kunne godt trænge til en kærlig hånd, men det værste er, at det ikke er helt stort nok til vores behov. Så vi har været på jagt. Længe!

Men ej, hvor er det svært! Det må ikke være for højt, men heller ikke helt lavt. Det skal være nemt at holde, men ikke plastic. Det må gerne (men behøver ikke) at være træ, men det skal passe til vores teaktræsmøbler og trægulv, men skal ikke være totalt tone-i-tone.  Det skal ikke være sart, og må absolut ikke være glas!! Det må gerne have 'kant', og meget gerne i 60'er stil, men helst ikke koste for meget. Alle de krav! Og det synes da også at være helt umuligt!

Tilfældigvis faldt jeg over IKEA's særkollektion 'Årgang' som er udvalgte historiske IKEA-designs, som er relanceret i et begrænset oplag. Og der var det! Eller dvs. jeg havde på fornemmelsen, at det kunne være det, og i hvert fald skulle det ses! Så efter en IKEA-tur, flytten rundt på IKEA's udstillinger, så vi kunne se bordet i et element lignende vores stue, samt en snak om plusser og minusser osv. osv., ja, så købte vi et nyt bord  - og flere måneders søgen er slut! Vi har nu et bord, og det passer rigtig fint både i størrelse, farve, højde, stil, materiale, og selv prisen var overkommelig ift. alt andet, vi har kigget på. Vi skal helt sikkert nok blive rigtig gode venner!


1 kommentar:

  1. Good information on your blog and thanks for provide me valueable info... I especially enjoyed this one!!I really liked your Information.
    Citatplakat

    SvarSlet