søndag den 20. april 2014

Bryllupskage 19. april

Så blev sæsonens første bryllupskage kreeret og leveret - og lidt særligt er det, når man selv skal med til brylluppet. Heldigvis levede kagen op til brudeparrets forventninger, hvilket altid er en stor glæde, men ikke mindst som her, hvor det var til nogle i vores familie.

Køleskabet er ladet med bryllupskage dagen før aflevering

Så er vores lille bitte bil proppet til randen med bryllupskage. Og heldigvis var transporttiden på kun 5 minutter, så den skarpe sol ikke var et problem i forhold til det ellers skrøbelige og sarte fyld.

Så blev kagen sat på stativ og er klar til servering. Der falder altid en sten fra mit hjerte, når den står klar - uden ulykker!

Kagen var mandelbunde lagt sammen med jordbær-rabarbermousse, lys chokoladeganache og et tyndt lag makroner i portvin. Den var desuden smurt op med et tyndt lag vanilje smørcreme med hvid chokolade, ligesom der stod paneler af tempereret hvid chokolade hele vejen rundt i kanten. På toppen var der pyntet med friske jordbær, hindbær, blåbær, grønne vindruer og stjernefrugt, og desuden pyntet med påskeæg i forskellige farver.

Topfiguren var et lyst elefant-par efter brudeparrets ønske. Modelleret i fondant.

Så er der serveret! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar