torsdag den 17. april 2014

Påskeharen på spil...

I dag har den stået på påskekomsammen for Lasses familie - og denne gang her hos os. En påske-tradition i min barndom var at finde påskeæg. Måske ikke fordi, det altid var så gennemtænkt en leg, men der var alligevel noget festligt over at løbe huset rundt og finde chokoladeæg i glittet papir bag gardiner og i blomsterkrukker.

Jeg fik derfor den idé at videreudvikle søgningen efter påskeæg til et lille påskeløb, hvor familiens fem børn i aldersgruppen 6-9 år via koder fra påskeharen skulle på opdagelse rundt omkring huset for at finde de eftertragtede chokoladeæg. Det var en succes, og der blev samlet rigeligt med æg til, at de voksne også kunne smage. Hele familien var med i haven for at heppe på 'børne-banden' og følge med i deres kamp for påskeæggene, og da alle mand var inde igen, stod den på kaffe til de voksne, mens børnene fladede ud til tegnefilm på storskærm, mens æggene blev fortæret.

Det har virkelig været en god og hyggelig dag - både for dem på 6 år og for dem på over 60 år. Det er så skønt, når det lykkes! :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar